Over Sanidump Belgie

Bij SANI-DUMP vind je sanitair, tegels en toebehoren van de allergrootste merken aan dumpingprijzen. Geen outlet of overstocks, maar wel de nieuwste collecties! SANI-DUMP heeft 40 vestigingen in België en Nederland. Als één van de grootste sanitairketens van de Benelux kunnen wij producten van topmerken aan de scherpste prijzen aanbieden.

Kom snel langs in onze vestigingen in Geel/Westerlo, Antwerpen of Merksplas en ontdek het ruime gamma aan douchecabines, badkuipen, kranen, badkamermeubelen en tegels aan nooit geziene prijzen!

1. De grootste merken

Bij SANI-DUMP vind je enkel sanitairproducten van topkwaliteit, de nieuwste collecties en innovaties van de grootste en bekendste merken in sanitair en tegels.

2. Steeds de beste prijzen

SANI-DUMP heeft 40 vestigingen in België en Nederland. Zo kunnen wij de beste voorwaarden bekomen bij onze leveranciers. En jij profiteert mee!

3. Het grootste aanbod

Bij SANI-DUMP vind je volledige badkamers en wand- en voertegels, maar ook losse elementen zoals kranen, douchebakken en -wanden, toiletten, wastafels, enz…

Maar er zijn nog véél meer redenen om langs te komen bij SANI-DUMP. Spring daarom eens binnen in één van onze toonzalen in Antwerpen, Geel/Westerlo of Merksplas. Je ontdekt er tal van producten en opstellingen van badkamers, badkamermeubels en tegels van A-merken aan de scherpste prijzen.

Kijk eens binnen in onze toonzaal in Geel/Westerlo

Sleep om het beeld te verplaatsen of klik op een pijl om te navigeren