WISA

WISA2018-10-05T11:59:52+00:00

WISA, kwaliteit en innovatie in sanitair

Al sinds 1865 levert WISA kwaliteitsvolle en innovatieve producten in sanitair. Dit gebeurt wereldwijd. Het bedrijf heeft een rijke historie in sanitaire spoeltechnieken en vertegenwoordigt een ruim assortiment producten met o.a. spoelsystemen en -toebehoren, keramiek, -toiletzittingen en een wellness-programma. Bij het ontwikkelen van al deze producten staan kwaliteit en design telkens centraal.

WISA is een onderneming die al veel certificaten heeft gewonnen . Het bedrijf is gecertificeerd geweest op basis van NEN en ISO-9001:2000. Deze internationale kwaliteitsnorm benadrukt de volledige beheersing van het continue verbeterproces van de gehele organisatie. En de periodieke controle door het gerenommeerde instituut KIWA waarborgt ook deze kwaliteitsnorm in de toekomst.

WISA-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Baden
  • Badkamermeubelen
  • Douchebakken
wisa sanitair

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...