Van Rijn Products

//Van Rijn Products
Van Rijn Products2018-10-08T15:06:50+00:00

Van Rijn Products voor een goede badkamerinrichting

Van Rijn Products is een professionele organisatie die kwaliteitsvolle producten levert. Het bedrijf heeft vooral glazen oplossingen, zoals glazen douchecabines en glazen scheidingswanden. Iedereen kan inspiratie opdoen in het bedrijf: architecten, bouwbedrijven en consumenten.

De invulling van het begrip ‘badkamer’ is doorheen de jaren veranderd van puur functioneel naar een ontspanningsruimte. De inrichting weerspiegelt ook de persoonlijkheid van de klant. Het is dus een uitdaging om de juiste materialen, kleuren en licht te gebruiken, om elke badkamer zo uniek mogelijk te maken. Van Rijn weet exact hoe ze dit kunnen doen.

Van Rijn – producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Douchewanden
  • Accessoires
van rijn

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...