Sanijura

//Sanijura
Sanijura2018-10-03T14:09:13+00:00

Sanijura: gedurfd, authentiek en baanbrekend

Gedurfd, authentiek en baanbrekend. Dat zijn de kernwoorden die passen bij Sanijura. Het bedrijf staat bekend om zijn Franse productinvloeden die telkens met stijl en elegantie worden geleverd.

Sanijura evolueert voortdurend op vlak van producten en beantwoordt zo steeds de nieuwe verwachtingen van gebruiksgemak, ergonomie en comfort. Het merk onderscheidt zich met zijn sterke dynamiek, ronde vormen en kleuren. Toch wil Sanijura uniek blijven, maar dat lukt ook met de bijzondere manier waarop het bedrijf zijn authenticiteit een moderne meerwaarde geeft.

Over authenticiteit gesproken. Sanijura bestaat al meer dan 100 jaar! Nog steeds hanteert het sanitairbedrijf dezelfde ontwikkeling – soms revolutionair – met aangepaste oplossingen voor alle behoeftes. Nog steeds voert Sanijura onderzoek naar nieuwe materialen en industrialisaties om enerzijds een betere kwaliteit te kunnen bieden en anderzijds respect te tonen voor het milieu. Deze authenticiteit werd zelfs gelabeld door ‘NF ameublement’ (Franse norm voor meubilair) en het label ‘Fabrication Française’ (Frans fabricaat).

Vandaag de dag worden de producten van Sanijura nog steeds ontwikkeld naar de hedendaagse wensen van de klant. Nieuwe technologieën worden hierbij ingezet, maar dit zal de creativiteit nooit in de weg staan.

Sanijura-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Badkamermeubelen
  • Douchebakken
Sanijura
Sanijura

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...