Primabad

//Primabad
Primabad2018-10-08T13:27:08+00:00

Primabad voor de perfecte badkamer

Voor de toonaangevende Nederlandse fabrikant, Primabad, is een passend badkamermeubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi en bovendien van goede kwaliteit zijn.

De wensen van de klant zijn heel belangrijk voor Primabad en daarom verdiept het bedrijf zich al vele jaren in het dagelijks gebruik van een badkamer. De ontwikkeling van een badkamer gebeurt bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden. Ook het modieuze beeld van een badkamer is een belangrijk aspect voor het merk.

Dit resulteert in een ruim assortiment met moderne en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kan genieten. De badkamermeubelen worden ontwikkeld met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.

Een badkamer is natuurlijk pas compleet met een stijlvol en passend meubel, aangepast aan de wensen van de klant. Primabad wil dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar badkamer. Hierbij komt zowel functionaliteit als esthetiek kijken, zodat er iedere dag weer gezorgd kan worden voor een plezierige ervaring.

Primabad? Dat is gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design om voor uw perfecte badkamer te zorgen. Met passie en kennis zorgt Primabad voor uw plezier en comfort in de badkamer.

Primabad-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Badkamermeubelen
Primabad
Primabad

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...