Novellini

//Novellini
Novellini2018-10-08T15:26:52+00:00

Al meer dan 50 jaar de specialist in uw comfort

In 1966 stichtte Gianfranco Novellini een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer. Het bedrijf is gevestigd in Vicolo Terziario, het historisch centrum van Mantua, Italië. Door de materialen die worden gebruikt voor horren en raamkozijnen op een andere manier te gebruiken, ontstond in 1976 de basis voor wat Novellini nu is: producent van douchewanden.

Ruim 50 jaar later na de opstart is Novellini Europees marktleider in de productie en verkoop van douchewanden. Naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer.

Novellini-producten verkrijgbaar in het Sani-Dump assortiment:

  • Baden
  • Douchewanden
  • Deuren
novellini
Novellini

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...