Keramag

//Keramag
Keramag2018-10-05T16:18:24+00:00

Keramag Design: uitstraling, persoonlijkheid en kwaliteit

De designers van Keramag willen graag ontwerpen creëren voor bijzondere producten. Alle badkamercollecties worden ontwikkeld met oog voor de allerstrengste eisen. Dit bewijst dat Keramag altijd naar het beste streeft. De producten van het merk staan bekend voor hun uitstraling, persoonlijke touch en kwaliteit. De designs zijn altijd tijdloos en overleven daarom iedere trend.

Keramag is een traditioneel bedrijf dat oog heeft voor de kleinste details. Achter deze ambitie schuilt een innovatieve en vakkundige onderneming met een lange traditie. Keramag houdt steevast aan haar merkbelofte: ‘Wij creëren blijvende waarde’. Dit resulteert zich al meer dan 100 jaar in de ontwikkeling van producten die blijvend overtuigen. Niet alleen door de topkwaliteit, maar ook door het hoogwaardig design. De wensen van de klant staan altijd centraal.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Keramag doorheen de jaren is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende Duitse producenten op het gebied van hoogwaardige badkamers. De producten van Keramag beantwoorden ook grensoverschrijdend aan de allerhoogste eisen binnen de internationale Sanitec Group. Van kwaliteit gesproken.

Keramag-producten verkrijgbaar in het Sani-Dump assortiment:

  • baden
  • badkamermeubelen
  • douchewanden
  • douchebakken
  • sanitair keramiek
keramag
keramag
keramag
keramag

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...