Hansa

//Hansa
Hansa2018-10-03T16:19:30+00:00

Hansa voor stijlvolle kranen

Hansa is niet alleen gespecialiseerd in de productie van kwalitatieve producten, maar ook in hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamers en keuken. De filosofie van Hansa is dan ook ‘Water beleven’. Het assortiment gaat van eenvoudige klassiekers tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamers.

Het merk behoort tot de top 3 aanbieders van mengkranen in Oostenrijk en Duitsland. Hansa vormt samen met Oras, de Finse fabrikant van sanitaire kranen en marktleider in Noord-Europa, de Oras Group. Het bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid voor de natuur door gebruik te maken van een moderne, ecologische en verantwoorde Hansa-technologie. Deze technologie staat voor minimaal verbruik van water en energie, rekening houdend met de strenge, internationale richtlijnen. Een goed voorbeeld hiervan is de waterbesparende mengkraantechniek van Hansa.

Hansa kan de beste kwaliteit leveren en heeft hiervoor ook al een aantal prijzen gewonnen. Bij het maken van een product wordt er nauwgezet gekeken naar het ontwerp, materiaal, de verwerking en techniek. Het merk werkt samen met een aantal partners. Het wederzijdse vertrouwen dat hier tussen ontstaat, is de kracht die het merk Hansa zo sterk maakt.

Hansa heeft vele doelen voor zichzelf opgesteld. Eén daarvan is de perfecte eenheid vinden tussen design en functie. Dit is o.a. terug te zien in de mengkranen. Deze functioneren niet alleen perfect, maar zijn ook gemakkelijk in gebruik. Hansa wil dat de klant het water gebruikt, maar ook het water beleeft.

Hansa-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • kranen
Hansa
Hansa

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...