Detremmerie, een gevestigde waarde in kwaliteitsmeubelen

Detremmerie is al 75 jaar actief in de productie van kwaliteitsvolle badkamermeubelen. Ieder jaar heeft het bedrijf weer andere, originele en bijzondere ontwerpen, materialen en productiemethodes in zijn assortiment.

Voor Detremmerie is kwaliteit een gevestigde waarde en een belangrijk aspect. Het bedrijf gaat efficiënt en duurzaam te werk en weet een goede balans te vinden tussen het echte vakmanschap en de modernste productiemethodes. Niet alleen kwaliteit, maar ook service is een belangrijke peiler. Het merk is trots om te melden dat het enkel met Europese onderdelen werkt.

Sinds 2012 is Detremmerie met een hele verandering begonnen om zich zo aan te passen aan de marktvraag. Voortaan is het mogelijk voor de klant om zelf een meubel samen te stellen uit diverse onderkasten, wastafels, spiegels en -kasten. Uiteraard kan men deze ook aanvullen met diverse kolomkasten en actuele accessoires zoals handgrepen, verlichting etc. Detremmerie beschikt over een flexibel machinepark, waardoor het bedrijf in staat is om producten te leveren in 37 verschillende kleuren, gaande van melamine, ribbellaminaat, mat tot hoogglans gelakt.

Detremmerie biedt naast kwaliteit ook een eigen servicedienst aan die bij de klant de nodige service aan huis levert bij problemen. Het merk biedt de klant dus een kwaliteitsmeubel dat perfect is samengesteld naar de noden van de klant. Daarbovenop garandeert het merk dat alle producten een Europese kwaliteit hebben en gemaakt zijn volgens het Belgisch vakmanschap, ondersteund door een geselecteerd dealernet en een eigen servicedienst.

Detremmerie-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Baden
  • Badkamermeubelen

 

 

 

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Klik dan op één van de onderstaande buttons!

1. De grootste merken

Bij SANI-DUMP vind je enkel sanitairproducten van topkwaliteit, de nieuwste collecties en innovaties van de grootste en bekendste merken in sanitair en tegels.

2. Steeds de beste prijzen

SANI-DUMP heeft 40 vestigingen in België en Nederland. Zo kunnen wij de beste voorwaarden bekomen bij onze leveranciers. En jij profiteert mee!

3. Het grootste aanbod

Bij SANI-DUMP vind je volledige badkamers en wand- en voertegels, maar ook losse elementen zoals kranen, douchebakken en -wanden, toiletten, wastafels, enz…