Bruynzeel

//Bruynzeel
Bruynzeel2018-10-03T16:48:36+00:00

Bruynzeel sanitair sinds 1897

Het assortiment van Bruynzeel heeft zich doorheen de jaren heen ontwikkeld tot een grote selectie van badkamerproducten, vloeren, deuren, horren en keukens. Bruynzeel is al sinds 1897 actief en heeft daardoor ook de bijhorende kennis en ervaring ontwikkeld. Toch houdt dat het merk niet tegen om vernieuwingen door te voeren. Productontwikkeling en innovatie blijven belangrijke aspecten van de bedrijfsfilosofie van Bruynzeel.

Kwaliteit komt bij Bruynzeel op de eerste plaats en dit begrip wordt ook zorgvuldig ingevuld. De kwaliteit van de producten wordt nauwlettend in de gaten gehouden gedurende het productieproces. Bruynzeel zorgt met garantie voor kwalitatief hoogstaande en duurzame producten zodat de consument enkel nog moet bedenken welk design het beste past bij zijn/haar woonwensen. Deze service is de drijvende kracht achter de sterke merknaam Bruynzeel.

Alle badkamerproducten van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wilt u een gemakkelijke en efficiënte badkamer, of hebt u liever een ruime, luxe badkamer? Houdt u van een moderne of landelijke badkamer? Bij Bruynzeel vindt u passende producten voor elke badkamer en dit in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers. Iedereen vindt dus een badkamer in de stijl die bij hem/haar past.

Bruynzeel-producten verkrijgbaar in het assortiment van Sani-Dump:

  • Baden
  • Douchewanden
  • Douchebakken
  • Kranen
Bruynzeel

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump heeft 2 vestigingen in België. Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...