Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Vele duizenden tevreden klanten gingen u al voor en genieten nu dagelijks van hun nieuwe badkamer. Met 40 vestigingen in Belgie en Nederland zijn we altijd in de buurt. In Belgie kunt u onze toonzalen vinden in Antwerpen, Geel en Merksplas.
Sani-Dump voert alle bekende merken zodat u veel keuze heeft in kranen, douches, baden en nog veel meer. Voor alle inspiratie kijkt u hieronder of komt u naar een van onze toonzalen. En om het nog eenvoudiger te maken kunt u hieronder direct een vrijblijvende afspraak maken om al uw wensen door te nemen met een van onze adviseurs of om direct een inspiratiebox mee te nemen.

Via de afsprakenplanner kunt u een afspraak inplannen in één van onze toonzalen. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Laden...

1. De grootste merken

Bij SANI-DUMP vind je enkel sanitairproducten van topkwaliteit, de nieuwste collecties en innovaties van de grootste en bekendste merken in sanitair en tegels.

2. Steeds de beste prijzen

SANI-DUMP heeft 40 vestigingen in België en Nederland. Zo kunnen wij de beste voorwaarden bekomen bij onze leveranciers. En jij profiteert mee!

3. Het grootste aanbod

Bij SANI-DUMP vind je volledige badkamers en wand- en voertegels, maar ook losse elementen zoals kranen, douchebakken en -wanden, toiletten, wastafels, enz…